Italiaanse Wijnwijzer 🍷
wijncadeau

6 ideeën bij het geven van het juiste wijncadeau

In deze tijd zijn we grotendeels thuis en werken we vaak ook thuis. Een bizarre tijd die om veel flexibiliteit vraagt. Ook kosten al deze veranderingen natuurlijk tijd. Verbondenheid en samenzijn zijn daarom belangrijker dan ooit. En wanneer dat niet samen kan, dan kunnen we ook naar andere manieren zoeken. Bijvoorbeeld als werkgever naar je werknemers toe. Of zomaar een cadeau aan iemand. Een wijncadeau valt altijd in de smaak. Zeker wanneer je dit op de juiste manier uitzoekt of er een leuke accessoire of persoonlijke boodschap aan toevoegt. We geven je even wat inspiratie voor een origineel wijncadeau.

wijncadeau

Gepersonaliseerde fles wijn

Een goede fles wijn valt natuurlijk bij iedereen in de smaak. Maar een fles wijn met een zelfgemaakt etiket is natuurlijk zeer persoonlijk en uniek. Koop een fles goede wijn, zoek een leuke foto op van de betreffende persoon of een foto van jullie samen. Je kunt dit eventueel ook zelf doen op de computer in Word of Paint. Leuk bijvoorbeeld om een foto etiket te maken bij een geboorte van een baby of wanneer iemand gaat samenwonen.

Spaanse tapas & wijn cadeaubox

Wil je graag een origineel cadeau geven Bij Charles.nl vind je allerlei zeer originele cadeaupakketten. Van een Italiaans borrelpakket tot een truffel pakket. Zo kunnen je werknemers na een lange werkdag even lekker relaxen en genieten. Een zeer passend cadeau dus een borrelpakket voor alle thuiswerkers. Dit is een cadeau waarvan je zeker weet dat dit bij iedereen in de smaak zal vallen. Via Charles.nl kun je gemakkelijk een mooi wijn cadeau versturen.

Gegraveerd wijnglas plus fles wijn

Ook kun je een wijnglas laten graveren met de naam van de ontvanger of een afbeelding. Er zijn allerlei bedrijven op internet waar je deze glazen kunt bestellen. De kosten variëren van 12,95 tot meer dan 20 euro. Een zeer leuk en origineel cadeau samen met een goede fles wijn.

Wijnkistje met spreuk

Ook een wijnkistje kun je laten bedrukken met een leuke spreuk. Zoek op internet een spreuk uit die past bij je intentie of de gelegenheid waarvoor je het cadeau geeft. De kosten bedragen rond de 10 euro exclusief verzenden. Geef dit kistje samen met een goede fles wijn en je hebt een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Wijn cadeaubox

Een lekkere fles wijn valt bij elke wijnfan in de smaak natuurlijk. Wanneer je echter een paar bijzondere wijnen bij elkaar voegt tot een cadeaupakket dan maak je je cadeau echt uniek. Ook kun je bijvoorbeeld een serie wijnen geven die bij elkaar passen. Vaak wordt er aan deze wijncadeauboxen ook een beschrijving toegevoegd van de wijnen en waarom ze zo bijzonder zijn. Zo’n geschenkdoos vind je al van rond de 25 tot 50 euro.

Wijnstopper

Ook een mooie design wijnstopper is een cadeau dat altijd in de smaak valt. Een echte wijnliefhebber heeft altijd wel één of meer flessen wijn open staan. Wijnstoppers zijn dan super praktisch en je kunt er nooit teveel van hebben. Zoek er één uit met een fraai design en voeg hem bij je fles wijn als cadeau.